Selamat Bersalin baby boy 41w

Assalamualaikum.. syukur alhamdulillah akhirnya sy selamat melahirkan seorang baby boy seberat 3.06kg pd 5ptg 8/11/2020 secara normal dan episiotomy. 8 hari lewat drp tarikh jangkaan. 6 hari bertapa di hospital start 4/11/2020 sampai hari ni 9/11/2020. Tp baby sy kuning kena tahan kt ward. Doakan baby sy ok ye blh balik rumah lepas 3 hari.

11 Balas

Alhamdulillah.. selmt berpntang sis.. moga sis n bby siht..sy nie dh 39 mnggu tkut overdue smpai 41 mmggu😔moga urusn sy di permudh kn.. dan moga bby sis cept turun kuning.. aamiin..

3y ago

Insyaa allah dye psti sembuh.. ibu mne x syg ank kn lgi2 kita rsa nk peluk dye dlm kedaan dye cmtu.. 😔

alhamdulillah... tahniah ya, semoga baby punya kuning tu cepat turun, rajinkn bf la ya... slmt berpntg jg..... 🙂

3y ago

InsyaAllah..kena pegi bf setiap kali waktu mlawat.

alhamdulillah tahniah. semoga ibu dan baby sihat.. saya dah 39minggu6hari masih lg menunggu baby keluar.

3y ago

InsyaAllah tak lama dh tu...pujuk2 baby suh keluar cepat2 ye.

alhamdulillah,tahniah sis selamat berpantang semoga baby cepat turun kuning🤲🤲🤲

3y ago

Amin..terima kasih ats doanya sis

Alhamdulillah. Semoga urusan saya melahirkan nanti dipermudahkan jugak. Aamiin ❤️

3y ago

Amin...semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ye ❤️

Sye dh overdue dh 40w 3d...lau x brsalin jgk,ari sbtu 14/11 ni serah dri....

3y ago

Semoga kite sume dipermudahkan urusn bersalin ye ibu2....aminnn

Alhamdulillah tahniah.. semoga kuning baby trun aamiin

3y ago

Amin...terima kasih sis

Congrats sis.. selamat berpantang 🥰

3y ago

Terima kasih sis ❤️

Tahniah sis dan selamat berpantang

3y ago

Terima kasih sis 💜

Tahniah sis

3y ago

Terima kasih sis