Scan

Patut harini nak buat 5D scan tapi baby suka alih alih muka, nampak kejap je so doktor tak dapat pun snap muka baby. 34 week 5 day baru mama papa tahu gender. Selama ni kemain dia sorok siap kepit kaki. Tak apa la, nanti keluar buat suprise ye tengok ikut muka papa ke muka mama ?

Scan
2 Balas

Sama la mcm sy hari tu, nak buat 5d scan tgk muka tp berpaling hadap blkg.. Dah jln2, pujuk2, mkn ice cream semua taknak.. Nampak kejap a few second je, pastu dia nyorok blk.. Sonographer tu suruh dtg lain hari, tp sy ckp takpe la.. Takde rezeki, baby nak buat surprise.. 😅

4y ago

Hahahaha kan. Geram je. Saya pun siap dah bantai minum air manis, makan coklat, dia seronok tidur tutup muka. Tak ada rezeki nak scan muka, nak suprise tunggu keluar jugak tu 😂