Pengalaman scan๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ

2 kali scan. Dua2 kali dia sorok betul2 nak bagi surprise agak nya. ๐Ÿ˜‚ First scan 18w dia cepat2 pusing tunjuk belakang je.๐Ÿคฃ Second scan 25w dia kepit rapat2 muka pun sorok pakai tangan. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ doc pun pening tak tahu nak cakap boy / girl. ๐Ÿ˜… Dekat sini ibu2 ada pengalaman scan tengok gender macam mana ya? #firstbaby #scan #gender

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama..sy scan 18mggu kt kk die kepit peha plk jd xnpk gender๐Ÿคฃ smlm buat detail scan 21mggu 4hri bby masih xnk tnjuk huhu rasa teruja nk tahu sbb ank 1st boy, yg ke2 ni hrpยฒ girl sbb geram sngat da tgk bajuยฒ bby girl๐Ÿคญ tp sy xmnghrp sngat apaยฒ pn rezeki allah bagi girl or boy smoga bby sihatยฒ je๐Ÿ˜‡

12mo ago

alhamdulillah tahniah..haha betul biase mommyยฒ la yg paling truja beli bajuยฒ n barangยฒ bby girl huhu due sy bln 1/23 alhamdulillah scan bru ni doktor ckp bby girl๐Ÿคญ๐Ÿคญ

Sebelum scan try minum air sejuk manis2. Makan aiskrim ke. In shaa Allah boleh nampak ๐Ÿ˜

2y ago

Ouhh ok terima kasih ๐Ÿ’•