Pengalaman scan😂🤣

2 kali scan. Dua2 kali dia sorok betul2 nak bagi surprise agak nya. 😂 First scan 18w dia cepat2 pusing tunjuk belakang je.🤣 Second scan 25w dia kepit rapat2 muka pun sorok pakai tangan. 🤣🤣 doc pun pening tak tahu nak cakap boy / girl. 😅 Dekat sini ibu2 ada pengalaman scan tengok gender macam mana ya? #firstbaby #scan #gender

2 Balas

sama..sy scan 18mggu kt kk die kepit peha plk jd xnpk gender🤣 smlm buat detail scan 21mggu 4hri bby masih xnk tnjuk huhu rasa teruja nk tahu sbb ank 1st boy, yg ke2 ni hrp² girl sbb geram sngat da tgk baju² bby girl🤭 tp sy xmnghrp sngat apa² pn rezeki allah bagi girl or boy smoga bby sihat² je😇

1y ago

alhamdulillah tahniah..haha betul biase mommy² la yg paling truja beli baju² n barang² bby girl huhu due sy bln 1/23 alhamdulillah scan bru ni doktor ckp bby girl🤭🤭

Sebelum scan try minum air sejuk manis2. Makan aiskrim ke. In shaa Allah boleh nampak 😁

3y ago

Ouhh ok terima kasih 💕