5D scan baby

Tadi pergi scan baby 28weeks 5D tapi tak nampak muka. Dia tutup muka dengan tangan. 🤧 Doc cakap tu waktu dia tidur. Hm nak tengok muka dia.

2 Balas

sebelum awak scan cer try makan aiskrim, minum air sejuk byk2x n air masak sekali. lepas tuh bagitau dia. saya buat mcm tuh , alhamdulillah menjadi. sebelum ni tak buat mcm tuh mmg tak dpt . kecewa juga la, duit burn mcm tuh je. 😂 .

2y ago

Aaa saya patut buat macam tu jugak laa 😭😂

Betul tu sepatutnye sebelom nk scan mnum or mkn bnda manis2 dulu nnt baby aktif sng sket nk scan hehe

2y ago

Iyaa sepatutnyaa saya bagi dia manis2 duluu 😭😂