Siapa setuju sila komen SETUJU!

Hi Parents, Siapa di sini rasa macamni bila dapat curi masa untuk diri sendiri sikit? Jika anda adalah salah satu parents yang macamni. Apakah yang anda lakukan pada masa lapang itu? Jom kongsikan bersama TAP!

Siapa setuju sila komen SETUJU!
7 Balas

me time pergi spa dan urut kepala. its good. balik mood happy layan anak pun happy. anak dapat bonding time dengan papa. you guys should try. i g urut kepala la paling kurang rm25. then cuci mata dekat watsons walaupun tak beli pape.

sy jenis tk bole kluar tnpe dyowg.. sy tk happy... sy pna kluar tnpe dyowg. tp hati n otak sy mcm trtggl kt uma. rse hdup ni tk lengkap kalau husband n ank tkde kt sblah..

Selalunya pegi klua mkn je, dating dgn suami. Bila kat luar tanpa anak, asyik sembang and tgk gambar anak. Rindu pulak. Hahahaha

Saya keluar pun still ingtkn suami dan anak. Kalau keluar sorang pun beli makanan then tapaw utk dorg juga

Setakat ni belum buat lagi. 😄

The best feeling ever! 🤣

😄