Apa ragam si comel harini ya?

Hi parents TAP👋🥰 Apa ragam si comel anda harini ya?😅 Anak min hujung minggu ni B je lah haha🤣 Jom kongsikan di komen bawah😉 We can do this parents 💪😆

Apa ragam si comel harini ya?
107 Balas

sᴇᴘᴀʜᴋᴀɴ ʀᴜᴍᴀʜ.. sᴜᴋᴀ ᴋᴜᴛɪᴘ ᴍᴇɴɢᴜᴛɪᴘ.. ᴍᴀsᴜᴋ ᴋᴀɴ ᴋᴇ ᴍᴜʟᴜʏ

B. Suka sepahkn rumah...hahaha...x larat nk kemas dh..agknya rumah zero brg bru selesa kot..😄

Kacau solat🤭😅 sllu time nak solat dia tido, tapi harini boleh terjaga and mengacau 😂

E. x nak bersihkan hidung😂😂😂.. teriak nangis macam di pukul🙄🙄🙄🙄

B dan kadang kala D Baru nak tumbuh gigi #TAPactiveusers #TAPSupermoms

alhamdulillah tiada satu pun di atas .. semua anak-anak senang diajar

Alhamdulillah semua under control. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

hari2 B dn C 😅mulut tk hnti2 gduh ama ank ja😂

A.. sbb nye ibu kne kje shift mlm 😅😅

Semua. Dh masuk 2y ni makin lasak 😂