Due period lagi seminggu,

pagi tdi check line samar2 mcmni. Still positive ke?

Due period lagi seminggu,
12 Balas

wohooo. tahniah... try lagi seminggu 2 lagi... kompom naik terang ..apa yg penting jaga permakanan jangan buat keja berat dan paling penting jangan stress 😉😉😉

nanti coba balik .. sy dulu buat slpas 15 hari lewat priod sbb prnh tjdi smnggu nak priod jadi samar mcm ni pastu tiba2 priod .. 😢

Kena repeat lg lps due period sis.. kdg tu takut evap line ja.. atau waktu subur lg tu. Moga ada rezeki buat sis ya

cek semula lagi 3minggu sis air kencing pertama di awal pagi .Semoga ada rezeki sis menanti Aamiinn🤲🤲

legit tu, sblm ni sy test mcm tu excited pg klinik and Dr sahkan betul pregnant. congrats!!

sy pun cek aritu cam ni samar gini..nnti nk cek lgi konfem kn...hrap2 +

awak baca result ni dalam berapa minit?

Positive lah tu.. tp janin masih muda

positif samar² lagi nnty try lgi 3.4 mcm tu

2y ago

yekee. Alhamdulillah

Yup positif..tahniah 🤲🏻❤️