positive atau tak

hi mommies , nk tanya kalau mcmni positive ke? last period 17/12. upt atas tu semalam punya, samar2 lg line nya. bawah tu harini punya, samar2 juga tapi makin terang line nya. kalau ikutkan period lgi 5 hari, tp sbb badan rasa tk sedap je pening2 mual , cramp perut , lenguh kaki . tu try buat ,😅

positive atau tak
6 Balas

positif kot.. mungkin strip tu yg x berapa berkualiti, atau still awal lagi utk check.. last time sy beli strip kat shopee terang jugak warna dia walaupun murah.. tapi sy test lepas 12 hari lmbt period.. https://shopee.com.my/product/2969381/1232710231?smtt=0.169533810-1651938009.9

Mcm nmpk positif..tapi cuba 2ke3kali sehari UTK esok lusa..klu berturut-turut 2Line hamil la tu.. nk pengesahan lg g klinik n bawa sekali test upt👌🤲

Better sis tunggu lepas period delay then test lg. Kalau positive blh buat pengesahan dekat klinik 😊

17/12? Mcm mna boleh tahu due lagi 5 hari ya..?

congratulations

17/2 ke sis?