UPT SAMAR KELIRU

hi ibu2 nak tanya upt caset mmg akan naik line ke ? ibu rasa 1/2 line sbb saya nampak macam samar2 ingat tadi takde line bila pandang betul2 ada 1 lagi line samar2 .. due period lagi seminggu .. ##bantujawab ##ingintahu #TTC

UPT SAMAR KELIRU
2 Balas

Samar = positif. Cuba upt lg seminggu

1mo ago

tu lah harap macam tu lah tanda2 tu rasa ada last scan tvs dinding rahim tebal dr kata macam tanda2 pregnant 🤲🏻 . next saya cuba buat air kencing pagi 🥰

hi upt kita Sama..hamil ke ?

1mo ago

saya pun tertanya jugak , 😅 mungkin lagi 1 weeks boleh cuba lagi kot ☺️ harap2 ada lah rezeki