Bleeding 6W

Pagi tadi ada bleeding, tak banyak sangat. Tapi hati ni risau la juga sebab ni 2nd pregnancy lepas miscarriage bulan 5 haritu. Time tu pun bleeding juga. Tapi alhamdulillah scan semua okay, foetus dah nampak. Heartbeat pun ada sikit tadi. Mula mula scan Dr tak dapat cari kantung, tapi Dr continue juga cari and alhamdulillah nampak. Lega sikit rasa hati ni. Doakan pregnancy saya kalini sihat sampai bersalin ya semua. Semoga doa tu pun berbalik dekat mommy to be semua aamin.

Bleeding 6W
2 Balas

InsyaAllah dear. Take care ya. Eat healthy food and vitamin supplements semua jangan miss ya.

Aamiin.. Kurgkn aktiviti berat.. Bykkn bedrest..