Alhamdulillah

Alhamdulillah harini masuk 6 weeks , tadi pegi scan dah nampak kantung .. lega sikit hati ni bila nampak kantung dalam rahim . Doakan janin saya membesar dengan sihat ya .. 8weeks nanti repeat scan ☺️#firstbaby

4 Balas

alhamdulillah. semoga mommy and baby sihat selalu. saya baru nak scan esok, selagi tak scan selagi tu tak senang hati kan even upt +ve 🥺

2y ago

6 minggu jugak sis

Sama la saya scan 23/6 haritu nmpak kantung .. nnt 15/7 repeat scan smoga nmpak janin and heartbeat dah aminn🥰

1y ago

Yup . Masih Belom ada tanda . Huhu

Aamiin Allahumma Aamiin ☺️

Awak scan dekat kk ke swasta ye?