Doakan baby saya membesar dengan sihat yer momies 👶

Alhamdulillah today 6W6D.. Bleeding was started last night.. Sampai la hari ni.. Pegi hospital tadi, doktor tunjuk scan baby, nampak jantung baby berdegup.. Bahagianya Ya Allah first time tgk scan baby dalam perut sdri.. Doakan baby bertahan n rahim trus kuat sampai la baby dilahirkan.. Semoga ibu ibu yang lain pun sama.. #firstbaby

1 Balas

amiin²..semoga baby n ibu sntiasa sihat selalu yaaa...amalkan pemakanan yg sihat²...semogaa Allah peliharaa kita semuaaa..🤲🙈

3y ago

buah² boleh makan x....kalau x blh makanan lain cba la buah...macam saya awal² dlu x lalu mkn apaa...bau pon x boleh..mkan buah ja hari²..at least ada jgak serat tuk kita n baby...xdak la lemah sngt badan ..buat jus buah kaaa...rsau jgak kalau x lalu makn nanti lemah lesu badan.. pembawakan baby ni macam²..semoga kita sihat sllu la...amiin