Dah nampak janin and dengar heartbeat

Alhamdulillah kandungan saya baru masuk 9w1d harini. semalam pergi klinik utk scan tgk perkembangan janin. Haritu scan 6w hanya nampak kantung shj and beberapa kali jugak bleeding ada tompok2 . Alhamdulillah semalam scan balik dah nampak baby and dgr heartbeat sekali. Doakan kandungan dapat membesar dengan sihat. Saya pun doakan mummy2 dipermudahkan urusan sepanjang berbadan dua 🥰 #firstbaby

Dah nampak janin and dengar heartbeat
1 Balas

alhamdulillah Syukur, saya pun sama juga haritu...saya baru 8w6d...esok baru masuk 9w ... banykkan rehat Dan keep positive ya