Tolong share pengalaman bleeding time pregnant.

Saya sepatutnya tunggu next scan 19/2 nanti sebab kantung dan baby tak nampak lagi..hari ni saya dah 7 weeks 2 days..tapi isnin haritu ada bleeding sikit macam spotting kot..pergi hospital cek apa semua okay je doktor cakap..and semalam ada bleeding lagi tapi sikit juga..sikit tu tak sampai kat seluar dalam ye..sikit sangat..tapi disertai sakit pinggang dan perut rasa cramp..ada ibu² pernah macam ni tak dan akhirnya selamat sampai bersalin ?

1 Balas

tak, terkandas di tengah jalan... dulu bleeding mcm tu la, sikit je.. tapi next day volume bertambah... admit hospital, kantung ok.. tapi beberapa lepas tu gugur.. kalau volume bertambah, disertai dengan kram better p emergency

4y ago

Oh..mungkin sebab tulah saya tanya diorang ada cara tak untuk hentikan pendarahan tu diorang cakap pakai pad je untuk monitor berapa banyak darah keluar..erm..harap okay je lah..tq sis..