Lega rasa ya

Alhamdulillah semalam scan dapat tengok baby dengan jantung sekali and dah 9 minggu. Lega rasanya sebab haritu scan nampak kantung saja dan doktor kata kandungan 5 minggu baru sedangkan kalau ikutkan tarikh hari pertama period saya sepatutnya dah 9 minggu. Masa tu ada bleeding + perut cramp jugak. Sebab saya pernah gugur sebelum ni masa 7 minggu tu yang trauma dah bila bleeding. Alhamdulillah baby makin sihat. Saya doakan semoga ibu2 semua juga dipermudahkan urusan dan sihat selalu 🤲🏻

1 Balas

Alhamdulillah sis.. Boleh tanya. Brapa lama sis mengandung balik lps gugur tu. Sb sy pn baru lps gugur. Tgh berpantang

1y ago

Lama jugak ye. Sb saya teringin sgt nak anakk ..dah mengandung Tapi tula tkde rezeki keguguran..