Keguguran 8w

Pagi ni start bleeding. Refer doc, scan rahim masih tebal lg, wlpun da bgtau doc ada ketulan keluar yg bkn darah. Doc suruh pantau bleeding dlm 2 mgu. Then dtg semula utk repeat scan utk pastikn rahim clear. Klu refer gamba ni... Ini da keluar kantung ke? Maaf gambar senstif.

Keguguran 8w
19 Balas

awk p hospital ke klinik? ptut hospital dorang suruh masuk wad. sbb sy pnh jd, lg dasyat dari tu kluar ketulan darah + bleeding. skrang dh nk masuk 3 thn dh ank..

2y ago

Da complete miscarriage sis... Scan rahim da clear