Keguguran 8w

Pagi ni start bleeding. Refer doc, scan rahim masih tebal lg, wlpun da bgtau doc ada ketulan keluar yg bkn darah. Doc suruh pantau bleeding dlm 2 mgu. Then dtg semula utk repeat scan utk pastikn rahim clear. Klu refer gamba ni... Ini da keluar kantung ke? Maaf gambar senstif.

Keguguran 8w
19 Balas

salam takziah atas kehilangan awak.moga allah beri awak kekuatan dan katabahan ya. speedy recovery puan ❤️

2y ago

Tq dear.. ☺️

Takziah awak.. semoga awak kuat tabah dan cepat sembuh.. saya doakan semoga ada rezeki untuk awak dihari akan dtg❤️‍🩹

2y ago

Thanks dear..

semoga cepat sihat... belum keluar sepenuhnya lagi tu.. boleh try tungku perut atau sapu minyak panas utk melancarkan...

2y ago

Baik.. Tq sharing

ni masa saya keguguran , memang seketul dia keluar . sakit pinggang yg amat sangat

2y ago

Takziah sis.. Moga ada yg lebih baik utk kita nanti 😊

iye,tue kantung... kalo sentuh,dia mcm sarung... bole touch bende tue...

2y ago

Ya.. Betul. Mmg da kluar smua. Sy da refer doc semula. And rahim kosong. Complete miscarriage

moga Allah permudahkan segala urusan awak 💪

2y ago

Tq dear... 😊

moga dipermudahkan urusan. rest byk ya sis

2y ago

Tq dear 😊

Mcm ni gugur ke?

2y ago

Better refer doc sis.. Sy punya da complete keluar semua.. Klua sendiri. Doc scan rahim da clear

😥😥