Perubahan Hormon Waktu Hamil

Orang kata waktu hamil ni nafsu makan membuak-buak, betul ke? Min waktu hamil makan sikit je sebab tak lalu nak telan makanan, asyik muntah balik. Anda yang mana satu?

Perubahan Hormon Waktu Hamil
60 Balas

makan seadanya. perut penuh stop, senak n nak muntah tapi tu la mil suruh paksa makan banyak

1st trimester ni hari2 nk mkn nasi goreng jer...klu nasi putih ngan lauk2 tu xlalu nk mkn...

third trimester nafsu makan memang membuak-buak 😂 1st and 2nd trimester selera kurang

betul, alhamdulillah masuk je rayaa terus boleh makan . Sebelum ni alahan 🥺🥲

tak ada selera nk mkn sikit je..lps tu muntah... cuma minum oren jus.. feel better

ms craving je mkn byk😅kalau tak craving mkn mcm biasa je .tp jnis cpt lapar😅

Masa first trimester je makan sikit, second and third dh ada selera semula haha

sy makan sikit sebab seleara tak ok. segala jenis daging tak suka makan. hehe

dh masuk 33 week tp x da slera nk MKN...risaw juga sbb x berapa sngt nk mkn

sy msa first2 pregnant xda slera mkn...da nk2 hjung ni slera mkn brtmbah