Buah Paling Disukai Waktu Hamil

Tipulah waktu pregnant takde buah fav, betul tak? Kalau boleh hari hari nak makan buah yang sama. Haa, cuba share sikit dengan Min 1 buah yang mummy paling suka waktu hamil!

Buah Paling Disukai Waktu Hamil
74 Balas

tembikai,jambu air, naga .. tembikai mmg standby stiap hari kena ada kt rumah, klau x beli sebiji, beli yang dh siap potong, biasa beli yg cani je, kat mydin hypermarket.. sbb sy terlalu lah rajin nak memotong nya 🤣🤣🤣

mangga, tembikai susu, tembikai, jambu batu, pisang, buah naga soalan: boleh ke makan tembikai? katanya tak boleh makan sebab sejuk

2w ago

Buah yg sya suka oren , anggur , apple yg penting buah tu masam

suka sangat buah tembikai. setiap hari minum jus tembikai. pstu suka makan oren taktahu la hahaha.

jambu batu 😍😍. kena pulak yang seedless n tak keras.. 5 biji bole habis sekali hadap! hehehehe..

buah Oren. hari2 makan. sorg boleh abis sebijik on the spot. pdhl kalau x pregnant pandang sblh mata ajeew😂. xheran Pon.

1st trimester buah oren 2nd trimester buah kiwi & anggur 3rd trimester buah tembikai.. Selera berubah ikut trimester

Saya jenis suka makan buah dari kecik..waktu pregnant semua makan, paling kerap jambu batu, delima, mangga.

Trimester pertama buah epal dan oren trimester kedua buah lai trimester ketiga Buah naga

pregnant dulu suka mkn buah masam².oren,apple hijau.mangga.pastu mkn dgn serbuk asam

Buah oren n tembikai. Tp air oren sunquick tu mmg lg favvvv time pregnant ni