TUNGGU HARI

Orang kata contraction tu sakit gila... Betul ke mommies??? Rasa macam mana tu

59 Balas

Bykkan exercise spt bjln & squat. Blh bantu masa nak bteran. Sakit tu mmg lah sakit. Sbb tu mau prepare dr awal b4 pregnant exercise,continue masa pregnancy spy masa in labor cukup stamina nak bteran. Semoga sis dipermudahkan urusan. Senaman pernafasan dalam sgt mbantu. Sbb kalau nafas pendek2 ni nanti teran separuh baby masuk blt.