plain water

Is it okay if we give 2 months bby plain water?

10 Balas

Ada je yang bagi tapi sepatutnya tak perlu bagi baby bawah 6 bulan apa apa selain susu badan atau susu formula . Susu dah cukup untuk baby

If your baby if fully formula feed then yes give a Lil bit of water.....lil bit of water only if the baby formula feed

Hmmmm kenapa nak bagi ye? Jangan mummy, baby 6months and below bagi bf atau fm je, dah cukup untuk dia.

not the right time mommy please wait until at least 6 months.

Don't . Please refer your doctor if not sure.. Sian baby tu

Ikt x bleh.. Under 6 months hnya susu bdn.. Fm ja..

tak perlu..hanya susu badan atau fm shaja

not okayy.. please don't

not ok!