ruma tangga

ok nak tanya,suami saya dah mececah umur42 tahun,dan saya 32tahun,entah kenapa bila usia suami dah masuk 40 nie dia kurang nak bersama dengan saya,adakah faktor penat or benda lain..

9 Balas

Kena tanya suami puan sebab lain orang lain masalahnya, kita tak boleh dengar org tu cakap or org ni cakap, Sangat tak elok utk hbungan anda. Kalau dengar cakap A katanya sebab letih, si B pulak kata Kerja, C pulak kata Curang padahal ketiga2 tu takda kena mengena pun dgn suami puan.

suami mahupun isteri bukanlah manusia yang dijadikan tuhan sempurna,kalau kita kawin berlandaskan nafsu,memang takkan pernah bahagia,tetapi kalau kawin kerana tanggungjawab kerana allah yang tak sempurna tetap sempurna dimata suami atau isteri..

Sya beza hsbnd 15 years... Sya 32 hsbnd 47... Klu tgk hsbnd sya, masuk ja 40 kurang bersama. Bukan sebab ada perempuan lain tapi Focus lebih pada kerja, penat,. Plus sex bukan tpt pertama dlm otak😂😂😂(ini yg hsbnd bgtau).

Hmm,sush nk ckp,sya ni jrng2 juga bersama dgn suami,tpi lekat juga,siap pkai iucd pun lekat,sya 32 suami 45,smpai kwan2 perli kuat lgi kau ye

Susahnya soklan ni...puan sepatutnya tanya pd suami puan terus😊

Cer puan diskus ngn husben mcmne..msti dia ada reason knp

berbincang dwngan suami tu yg penting

samalah kite..

Ask ur husband