BERSAMA SUAMI..

Maaf nak tanya.. Sorry soalan pelik sikit.. Bila dah masuk trismster 3.. Google or any people akan suggst kerapkan bersama suami.. Bagi memudahkan atau mempercepatkan besalin.. Maaf.. Mksd "kerap" bersama suami tu.. Bersama Hari² ke.. Atau dalam sehari 2 3 kali. ?? Maaf sekadar bertanya.. ☺?

4 Balas

ikot keselesaan sis la . xla ari2 . just penting ny ad air mani suami d dlm tu tok memudh kn sia brsalin . mksd memudhkn bukaan juga . In Shaa Allah . kita usaha . yg menntukn tu Allah SWT . tu je sis .

ikut la.. nk hari2 boleh..seminggu 2 3x pn boleh.ikut la mana yg rasa sesuai

Blh je sis bila2.. Hihi.. Asalkan sis larat

huhu