Bersama suami

Hi mommys! Nak tanya, berapa minggu usia kandungan yang dah boleh bersama suami ye?

1 Balas

kalau boleh selepas kandungan cecah 3 bulan. tapi kalau nak bersama jugak, boleh cuma perlu slow slow ja, jangan ganas ganas. kadang nak tolak permintaan suami pun kesian jugak, kalau suami sis boleh faham baguslah 😅 kalau suami takminta pun, hormon kita yang meminta 🤣

8mo ago

tapi apapun bergantung kpd badan sendiri. sebab badan setiap org lain lain, ada yang jenis kuat dan ada yang lemah. 😊