Suami kurang bernafsu selepas isteri bersalin

Kenapa ye suami sy macam kurang nak bersama sejak sy lepas bersalin dan hbis bpantang? Tp selalu tengok porn kat hpon. Sy prnh tanya kenapa tapi jwpn dia agak tak masuk akal.

1 Balas

ap jwap dye tu?? 1.dye xmatang 2.mak mak lepas bersalin kurang bergaya, mengoda bg lelaki xmatang dye lebih suke perempuan yg bergaya,mengoda setiap mse..

2mo ago

point nombor 2 pun basically nak kata sebabnya adalah suami tu tak matang 🤣 betul tu. maksudnya sebenarnya suami tu tak reti nak appreciate wife dia.