My baby jaundice.

Now my baby 20 days , jaundice 217 , im so stressss. Stress kene ulang alik klinik , nak tgk baby kene amik darah ??? anyone ada experience baby jaundice ? What shud i do ???

82 Balas

My baby 25 days jaundis dh takda lgi.. Sya pun stress juga dlu. Pospartum depression dikatakan. Maklumlah bru bergelar ibu. Sy berikan setitis air anggur hijau sbb mak mertua kata anggur hijau dapat turunkan jaundis baby. Pergi check, ambil drah, kuning dh trun. Now my son already 9 months old. Yg pnting, jangan stress dan berikan baby susu yg sckupnya. To all new moms out there, remember that you can handle this. 😊