Prolonged jaundice

Anyone breastfeed baby yg ada prolonged jaundice? Boleh tahu tips turunkan jaundice? My baby dah 25days tapi bacaan jaundice still maintain 11 je.

2 Balas

Teruskan bagi susu badan sis. Anak sulung saya prolonged jaundice juga. Saya bagi susu badan & susu formula sbb susu badan saya tak banyak.

1y ago

kerap minumkan bayi susu formula. yg penting banyak dan kenyang. biar cepat dia buang najis dan kencing . bilirubin boleh keluar dari najis bayi sahaja.

cuba mandikan dengan herba mandian untuk kuning