mcm timbul dn bergerak.... tulang atau urat ya..

now 8week jer tp dlm beberapa harini.. bila baring lurus tu perut tu mcm ade benjolan dn bila sy pgg dr benjol keras tu dia leper balik dan lembik... ada mslh Pe ekk. takot pulak rse.. pastu skrg xbrni da baring lurus.. asik ngiring je.... angin perut ke atau tulang yer plik nih..

2 Balas

Sama.. Currently 7w4d.. Preegy no3.. Bila baring belah kanan perut tu even xsentuh perut, boleh rs ada benjolan tolak kolit.. So, bila sentuh tu rs benjol.. Tp bila pg2 dia berubah tempat and kdg2 hilang.. Wondering jugak apa tu.. Plan ne, t week br nk g scan, nnti nk tny doc terus lah

Baby kot..kdg mmg akn tmbul lps tue hilang...tp 8w mcm awl plak..sy dlm 3bln bru rasa mcm tue