15 minggu rasa benjolan keras berpindah pindah

Hai..nk tanya..sy pregg lebih kurang 15w..lepastu sy perasan 2 hari ni macam ade benjolan keras kt perut bwh sikit dri pusat..malam semalam rasa belah kanan...pstu bile bangun pagi tu xrase dh..n malam tadi sebelum tido rse benjolan tu kt belah kiri pulak..n bila sy terkejut dlm 2.30 pagi tu masih benjolan keras ada kt situ..bile sy berckp² n usap perut tu sy perasan benjolan keras tu makin hilang pulak..adakah tu maknanya bby bergerak ye?cuma xrase MCM tendang/pukulan..cume rse MCM tu..normal ke UTK 15w?atau tu permulaan UTK kite DPT rse bby gerak?

1 Balas

baby stretching mungkin..sy pn pnh nmpk benjolan masa 16w..bila pgg, dia msuk dlm;) dh makin bsar..makin ketara