Perut mengeras

36 weeks 3 day#ingintahu Sy skrg da 36 mggu.. Perut sy asyik mengeras..pstu perut rse skit kt bhgian bwh ngn pinggang.. Sakit stiap 5min.. Tp bila baring baby ok je bergerak... Bila dduk dia mengeras... Risau plak sy.. Ade x ibu2 mengalami mcm sy?? Bila g kencing lmbt ckit pun perut mengeras... #bantusharing

1 Balas

Biasanya kalau dah setiap 5 minit sakit tu dah dikira real contraction. Tapi skrg masih sakit lagi tak?

2y ago

Braxton hicks rasanya tu. Tapi awk kena get ready takut lepas2 ni sakit lagi, better ke hosp la ye.