Assalamualaikum mommys sini .. nak tanya ..

Skrg sy 20 week tepat, kalau tgh baring kan , mmg normal ke kadang rasa perut keras ..rasa bonjol je..tpi kadang rasa leper pulak🤣 kalau leper tu baby kemana ek? Kdg risau je..suka time bonjol keras tu best je pgg..tp kalau perut leper atau tak brp bonjol sgt rasa risau baby ni okay ke dak..#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

kalau hilang tuh, maksud dia tidur la tuh. kalau awak cari ada je dia.

ada je baby tu tenga dlm posisi yg selesa 🥰

2y ago

happy bila dia duk kicking tu hehe ..selalu borak2 ngan dia..kita tanya nnt dia kick, kita puji nnt dia kick..alahai anak..