Hi mommies, I’m 3 weeks 5 day pregnant. I just had like a vaginal bleeding dark brown color .

Is this normal? Should I see a doctor?

6 Balas

Better jumpa doctor terus pergi emergency. Masa sy trus pergi klinik swsta, dia refer ke emergency then follow up kat hosp sbulan lebih scan lalu bawah amik darah semua sebab takut ectopic pregnancy and risiko lain². Alhamdulillah lepas confirm takda apa bru dia refer kk utk buat buku pink 😉

5y ago

alhamdulillah sis aah kne banyak rehat masa sy puj sy kerja byk kne diri n jalan time tu mst spotting kuar banyak bila duk rumah jarang kuar. take care sis 😘