tak nampak ape

Normal kew baru 4 week scan tak nampak ape langsung kantung semua tak nampak

24 Balas

Takpe. Nak selamat, tunggu lagi seminggu dua. Nak pergi scan tu nnti, make sure pundi kencing tu penuh ya. Minum air bnyak2 supaya pundi kencing tu tekan rahim dan memudahkan scan and mudah nmpak kantung. Sy dlu 5 minggu pun dah nmpk. Tahan kencing sampai nak scan 😂 Tapi Alhamdulillah mmg mudah je jumpa kantung. Doc pun ckp mmg bagus cmtu.

Sy msk 5week pun ssh nak nampak kantung scan atas perut x nmpkg sgt, pastu scan dkt bwh, tue pun doktor takut luar rahim, msk 7week br nmpk kantung dan habit skali alhamdulilah

Sebab baru lagi biasanya. Nanti sebelum nak scan akan datang, minum air masak banyak2 sampai betul2 rasa nak buang air. Bila scan senang nampak sebab pundi kencing penuh.

Haah. Sy pn xnmpk dlu. Smpi doc ingt ectopic pregnancy. Suh g hosp check nmpk kantung kosong je. Lg 3 mggu lps tu check alhamdulillah bru nmpk janin & degupan jantung

awal lg tu..ad org 8w da nmpk..ad yg 10w baru nmpk..sy dlu 8w baru nmpk..and scan after 2weeks alhamdulillah nmpk da jantung baby..

Normal sis saya.. Masa dpt tahu preggy pn time 4 minggu.. G scan xde kantung lg.. Tunggu minggu ke 6 InShaaAllah ada💝

Normal mcam saya scan melalui bawah baru nmpak ..tapi masuk 7 week dah nampak kantung guna scan biasa

Mybe kecik lg tu sis.. Sbb tu tk nmpak lg.. Tggu 8weeks insya Allah akn nmpak dah

normal. saya 6 weeks baru nmpak kantung dan heartbeat baby, tp scan dr bawah

Normal, tp trllu awal .. 5w bru nmpk kantung jerr, 6,7w bru ada nmpk janin