Scan tak nampak

Saya nak tnya normal ka KLU 8w scan x nampak kantung langsung ?

7 Balas

Assalamualaikum nk tanya puan scan di kerajaan atau swasta... Saya galakkan klau puan pergi kerajaan mungkin scan dia xnmpk... Klau swasta pasti nmpk... Sya pun waktu first g klinik kerajaan xnmpk... Cuba puan cuba swasta plk... Mna tahu nmpk

Assalamualaikum ..biasa 8week da nmpk kantung..dan de heart beat..nnt next scan tu..minum air byk2..tahan kencing.so lg senang nmpak..sy 7week da nmpk jantung semua.sbb than kencing( fullbladder).semoga dpermudahkan urusan awk. Aamiin.

1y ago

okey. ... nanti next check Sya tahan kencing ... tq

Post ni mgkin dh lama . Tp sy nk tnya lps kejadian tu keadaan sis mcm mn . Scan lg skli nampak tak. Sb sy pon mcm sis xnmpk tp dinding rahim menebal .

saya scan, 6weeks dh nmpak kantung, dah ada janin,dan degupan jantung.

kalau 8w sepatutnya dah nampak kantung dan baby.. period regular x

1y ago

oooo okey baik2 ... tq ya ...

sayaa 7weeks dh nmpk baby+heartbeat

kdang nmpk kdg xnmpk..