Scan tak nampak kantung ke ape ape lagi

Mommies, nak tanya normal ke kalau 5minggu 1hari scan tapi tak nampak kantung or ape ape lagi?

2 Balas

sy bru je dri klinik siti sis. 5w jgk dh nmpak kantung dgn jelas wlaupun dh kencing. tp taktaula normal ke tak klau mcm tu. cuma doc ada pesan td klau nak scan jgn kencing dlu

5mo ago

Ohhh saya ingat tvs 🤣 hahaha okay baik. Thankyou tau! Nanti nak try scan dekat klinik siti pulak 🤭

scan atas ke bawah? kadang tak nampak kat atas, kena buat tvs

5mo ago

nnti awk update tau.. sbb sye pon sme