tak nampak ape

Normal kew baru 4 week scan tak nampak ape langsung kantung semua tak nampak

24 Balas

Takpe. Nak selamat, tunggu lagi seminggu dua. Nak pergi scan tu nnti, make sure pundi kencing tu penuh ya. Minum air bnyak2 supaya pundi kencing tu tekan rahim dan memudahkan scan and mudah nmpak kantung. Sy dlu 5 minggu pun dah nmpk. Tahan kencing sampai nak scan 😂 Tapi Alhamdulillah mmg mudah je jumpa kantung. Doc pun ckp mmg bagus cmtu.