Salam momies² ... Ade x baby momies dlm ni yg kuat terkejut? normal ke bg bayi umur 6bulan? anak sy mudah sgt terkejut sampai menangis pom ada... contoh ad org lalu dpn dia pom dia tkejut.bunyi suara tinggi ckit terkejut n tersentap. .

Normal kee mcm tu

2 Balas

normal rasanya sbb sama cm ank sy. Dia akn menangis kalau dgr bunyi yg kuat. Abah dia bersin pn dia boleh menangis😂.

maaf puan sy kurang psti ttg ini .sbb ank tidak pnh mengalaminya .mg dpmudahkan segalanya..aamiin