Alahan trimester pertama

Assalamualaikum.. Ada tak rakan² kat sini punya alahan yg sma dgn sy -Hidung sensitif, Tidak boleh hidu langsung bau masakan atau bau sabun/sympu wangi.. Nasi mmg x boleh masuk mulut.. Boleh mkn, waktu pgi je..itu pun mee goreng je dgn kuantiti yg sikit.. Masuk thgri ke mlm mmg x boleh mkn dh.. Sblom maghrib wajib muntah, sblom tdo muntah lg..bdn mmg lemah dh..berat bdn auto trun..tkot pula ada kesan kat baby..skg kandungn 9m3h

1 Balas

wassalam mommy..sama la mcm sy dlu.. mmg x blh ke dapur. nak muntah. jiran masak pn x blh.. bau dy smacam. padahal bau org mnumis je.. nasi mmg x blh. . keadaan mcm tu smpai 3-4bln baru ok. . nasib husband faham😄