Alahan trimester 3

Normal ke awal2 pregnant xde alahan. Cuma xde selera mkn n xboleh mkn makanan yg masak sendiri. Nk masuk trim3 baru rasa mual2 xboleh bau goreng2 tumis2, xboleh bau tu xboleh bau ni 😭 biasanya ok saja #26w #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

normal. ade ibu preggy xde alahan langsung. ade yg alahan awal2 je. ade yg hujung2. yg spnjg preggy alahan pun ade. bersabar la ye

Sy spnjang mse ada alahan. Bau smbal n kari tetap x boleh terima. Sambal paling tak suka.