Tak boleh bau makanan

Hi mommies, ada tak yg berpengalaman alahan hamil xboleh bau makanan? Sy nk makan nasi pun dh xboleh sekarang. Masuk dapur je rasa pening diawang-awangan. Kandungan baru masuk 7 minggu. Risau baby xcukup nutrisi sebab sebelum ni pun pernah keguguran. Kalau ada boleh tak share supplement yg boleh diambil sbg pengganti makanan ruji ni.

1 Balas

Dah try pasta, mee, bihun ? Roti ke ? Buah2 ?

4y ago

Takpa makan je apa2. Susu jangan skip. In shaa Allah baby dapat je khasiat. Cuma kena kerap makan.