sedih, takda selera makan

Normal ke mengandung takda selera makan? pregnant minggu ke 8. sebab asyik mual dan loya. serela makan pun takda. tapi perut asyik lapar😢 tengok apa2 makanan rasa nak muntah.

26 Balas

Sy pon.. sejak masuk week 6 ni selera makan lain pula. Sy kerap rasa mual & rsa macam nak muntah je.. bila makan sy x dpt habis kn makanan sbb sy rsa mual bila mkn padahal sy masi lapar.. sy pksa jugak mkn biar pn separuh tak habis.. takut x ckup nutrisi..

2y ago

😅ssh kn.. sy tak juga muntah tp sy x habis kn je mkanan tu.. kdg bile sy mkn sy tibe2 xde selera & rsa nak muntah, sy pksa jugak mkn. Paling terok mual sy pagi & mlm. Tghri ok, syukur dpt habis kan lunch😌