Muntah & Mual Loya

Sekarang baru masuk 13weeks, normal ke kalau asyik muntah & selera makan pun kurang. Tapi perut sentiasa lapar 😣

2 Balas

normal je...tu la alahan mengandung... sy tiap kali mngandung alahan mesti lama...ank 1st n 2nd tu smpai ke nk bersalin la dok loya muntah².. ank 1st paling teruk smpai byk kali admit ward.. harap yg ketiga ni bila masuk tri-2 tu dia stop la...letih la alahan lama²..😖

muntah dan loya ni xsama setiap org....mybe awk jnis yg alahan lama...bertabahla....xpe..mkn je sikit2 utk alas perut...