Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

baby sya xda kuning dh..y pting ibu² kna amalkn mkn msakn y sup smua..jgn msak cmpur kunyit..sbab ank y myusu dgn kyta mmg akn cpt naik kuning..sbb tu sy amlkn mkn sup smua tnpa ad kunyit..sy lbih gemar mkn sup sayur kcang pnjang dgn sup ayam sja..last cek kuning ary tu 6/5 kptsanny 2.2..