Bayi 2 bulan

Takpe ke bayi 2 bulan tido straight 4 jam? Dah gerak nak bagi susu siap tukar lampin siap dukung pon tak jaga..

3 Balas

mlm ke? or pagi? if fm ok lah kot bb mgkin kenyang sgt tu 😁, if bf 4jm tu mcm dh lama sgt waktu siang, if mlm ok lah..kalau boleh bg susu waktu siang dgn kerap..mlm x bg kerap pun ok.. lagi pun baby mmg kena tidur lama..☺ even tidur 4jam straight waktu siang harap mommy try bg susu..

tido straight tu malam ke siang sis. normal je kot. kadang anak saya pun macam tu. lagi2 malam. tapi saya susu kan jugak..jd baby menyusu sambil tido.

Hi sis. takpe je. janji dia tak meragam. 😊