Baby tak tidur siang

Baby 2 bulan lebih tak suke tido siang . Bila nk bagi tido menangis taknak.. normal ke? Harini lepas mandi pagi pukul 9 pagi , 4 petang baru tidur tu pun tak sampai 2 jam..

1 Balas

Baby baru lahir memang tidur sekejap sekejap. Lepas tu bangun, dia ajak main, minum susu, lepas tu dia tidur lah balik. Baby lain dari orang dewasa. Mereka tak tahu lagi rutin. Anak saya selepas 1 tahun baru dia tidur terus malam tak bangun. Siang dia tidur dalam 2 jam je. Sebab nak bermain