18 week tapi perut kecik

Normal ke esok masuk 18 tapi perut rasa kejap kecik kejap bulat..pergerakan mcm takde rasa lagi

9 Balas

saya pun 18 weeks perut pun nipis je. bila dah masuk 6 bulan baru nampak baby bump. perut ni ikut ketebalan kulit atau lemak. kalau berbadan besar memang senang nampak perut tu. yang berbadan kecik ni susah sikit. pergerakan ni tu ada 18 weeks tapi kita tak rasa sebab ikut ketebalan kulit juga. jadi normal lah lagi

saya ni sampai 8 bulan perut kecik . tp skg baru nmpk sikit. walaupon perut kcik tapi semput jugak 😂 dan sy pnya bby grak lmbt sikit . time 23 week gtu. mybe first time. tp skg bby active sngt 🥰

Normal perut kecil.. Saya pun perut kecil 😊 Saya 18w baru rasa geli2 dekat bawah perut, 19w baru start rasa kuat sikit..

Sis perut kecik takpe asal bby sihat jngn tkut kalau bby sihat.. Jngn mcm kmi org ni perut besar tp bby tak grow..

nanti checkup klinik, awak tanya ye normal tk. dengar explanations doktor betul2

Selalu 20w ke atas akn rasa pergerakan sis & 25w ke atas perut start membesar

Yup normal

normal.

Normal