18 weeks pregnant

18 weeks kerap kencingg normal ke? Org sekeliling pelikk sbb perut kecik tapi kerap kencing 🥺

8 Balas

Normal je . Ikut ketebalan perut kalau jenis lemak perut nipis lambat nmpk perut . Sebb ruang dlm tu luas . Kalau lemak perut tebal kejap je nampak perut . Sebb tu lah sebaik2nya rahsia kan prgnncy . Sebb xnk ibu stres dgn mulut2 org mcm ni . Apa2 jaga diri ok

Normal .. sy dri 5mnggu dh kerap kncg .. sky 17mnggu , mlm klau nk msuk tdur tu aduhai .. lemah smgat ... kdg dh kncg , xdan 10mnit nk kncing lagi .. dh laa blik air dgn blik jauh ... tgh mlm plak pling kurang at least 2x sy akn bngun kncg ..

sy pon sma sis ank first perut mmg xnmpk even dh 5bln org ckp2 sy pekakkan telinga jer sbb doktor cek ckp ok elok2 je depends pade individual sis ,pasal kencing tu sy pon sma mmg kerap ke toilet

Normal mommy. xde kaitan dgn perut kecik ke besar buat tak tawu je apa org2 kata. Org punya kata ni mmg xkan habis. Nti kita yg stress🥹

1y ago

Okay tenkiuuu 🥹

normal.. rembesan hormon semasa mengandung pun boleh buat kita nak terkencing jugak.. bukan sbb perut besar je..

ibu pregnant mostly mmg kerap kencing.

Normal baby makin membesar

Normal tu awk