Just share

Kandungan dah 18 minggu 3 hari rasa mcm geli dapat rasa baby gerak-gerak mcm ada ulat pulak dalam perut ni tapi rasa dia kejap-kejap jea..seronok dapat rasa pengalaman tu.☺️

2 Balas

Sama la saya. Siap rasa tendangan lgi sruh husband pgg dia ckp slow je rasa. Kita rsa mcm bergendang abis perut baby aktif sgt kkdg dri pgi sampai ptg rasa🤣. Alhamdulillah.

Tu yg paling ditunggu2 setiap kali prgnt. 😁 Semoga semuanya dipermudahkan. Doakan sy juga😉