Perut kejap rasa kecik kejap rasa macam besar

Hi mommy semua nak tanya normal ke kalau perut kjap rasa kecik kjap rasa besar. Asal malam je rasa cam besar siang rasa cam kempis plak 😅 16w pregnant #firsttimemom #ingintahu

30 Balas

saya jgk...16 week.. kdg2 bila tgk perut besar rasa lega..sbb rasa ok aq mmg ngandung..tp bila perut kempis..da risau.. kdg2 tgk kat cermin.. risau plk..hahaha.. padahal da buat buku pink pon still risau..sbb sy pernah gugur.. tu sy kurang yakin..asyikla tgk perut je 😅😅

hehe sama🙌🏼 sy yg 24 weeks pon still mcm tu..asal malam tgok perut elok je kedepan haa.. pastu bgun pagi esok tgk ehh knape rasa mcm kempis sikit🤣 dan begitulah seterusnya..tp xpe asal baby sihat..aktif😂❤️

ohh mmg rasa mcm tu ye 😅 sy pun kdg, eh tak membulat plk perut ni. mula pikir mcm2. hari ni dah check up, semua okay, lega rasa 😅 so pasni x risau sngt da ke bentuk perut, asal baby okay #19w

normal sis nanti masuk 20w eh tetiba seminggu dh besar tp kalau baring, nampak kecik je haha asalkan baby sihat duk baik2 je dlm rahim ❤️

sy pn camtu. kdg ase kempis cm xde apa dlm prut. ble malam nk tdo ke apa prut keras je. smpai sy ssah tido malam kjap pusing sana sini🤣

normal puan.. sbb bngun pg.. perut belum diisi dngn mknan..mlm dh penuh dgn mknan...sbb tu siang kecil mlm besar.. sye skng 18w..

Igt saya sorg je rasa 😂. Ada masa rasa besar perut ni ada masa rasa eh mcm kempis pula. Confius sorg2 kdg2 🤣

sama la.saya 23week.tp perut xnmpk mcm preg.🤣mlm.je amboi besar kedepan.bila siang.eh eh.tapuk sdh baby😆

sama la kita sis, 16w tapi perut kejap besar kjap kecil, awal pagi nampak mcm takda,malam dia besar 😅😅

Saye 39 weeks pun rasa mcm tu jugaaakkkk🥴 confuse kadang2.. tunggu mase nak keluar jeni 🥺🥺🥺