Baby hidung mcm merengus

Normal ke baby 2 bulan kadang² hidung berbunyi mcm merengus gitu? Alkisahnya 2 minggu lepas anak sy berkahak,selsema,batuk. Sy stop susu fm dua hari, dia kembali okay. Tp mslh nye susu badan sy sikit, kesian dia x kenyang sgt mse sy stop bg susu fm tu. Sy start balik bg susu fm, siap beli yg brand lain sbb tkot susu yg sebabkan dia jd kahak..tiba² skrg hidung dia mcm ada bunyi merengus gitu. Sy jd risau pulak.. Nk stop lagi bg susu fm sy kesian tgk anak asyik nangis lapar x cukup susu badan sy..

6 Balas

anak saya pun mcm tu tiap kali dia tidur suara lg kuat mcm org dewasa bedengkur dan ada selsema juga, adakah itu alahan susu fm?? saya sama juga susu badan sedikit kasian dkt baby selalu tak cukup susu